botanicare
הכריכים של ג'וני קריספי PDF Print דואר אלקטרוני

הקונספט של ג'וני קריספי לכאורה פשוט אך עם זאת ייחודי: סנדוויצ'ים קריספיים מבאגט ייחודי הנאפה במקום. הסנדוויצ'ים נמכרים בהרכבה עצמית. לצד הסנדוויצ'ים , ניתן למצוא גם אופציות נוספות לארוחה: מרקים, סלטים בהרכבה עצמית. קיים מענה רחב גם ללקוחות צמחוניים ואף מענה ידידותי למי שלא אוכל גלוטן. (וואן פלאזה" ב"ש)

 

בין המומלצים בג'וני קריספי:

ג'וני רוסטביף – רוסטביף הבית ובצל צרובים ברוטב ברבקיו, מלפפון חמוץ, עגבנייה, חסה, חציל קלוי, בצל סגול ואיולי צ'ילי.

ג'וני מרגז חריף אש- הנקניקיות המרוקאיות החריפות של ג'וני, רוטב עגביות חריף, צ'ימיצ'ורי, תפוח אדמה אפוי ובצל סגול.

ג'וני סלופי ג'ו – בשר צלע קצוץ, בצל צרוב ברוטב ברביקיו ועגבניות, מיונז, חסה ובצל.

ג'וני אווז חם- אווז עסיסי ובצל צרובים על הפלנצ'ה, ממרח איולי שזיפים, חסה, עגבניות ובצל סגול.

ג'וני גואה סטייל – חזה עוף על הפלנצ'ה עם חתיכות אננס, פלפלים חריפים, טחינה, ממרח לימונים, אריסה, עגבניה, בצל וחסה.

ג'וני טוניסאי- ביצה קשה, תפוח אדמה אפוי, אריסה, ממרח לימונים, סלט עגבניות ומלפפון חמוץ.

 

סיפור המותג

איפה ג'וני? פה מתחיל כל הסיפור. ג'וני הוא כל אחד מאיתנו, זה הבחור במכולת, הילד השובב מבית הספר, החייל המצטיין, הגולש גלים החתיך, הבחור שמתנדב במד"א, השכן שלכם. ג'וני הוא מי שהיינו רוצים להיות, קצת על הקצה ועדיין על הקרקע. ג'וני בעל אישיות חסרת מעצורים לובש חליפה, שמסמלת את הנורמה. למרות שג'וני אוהב לקחת סיכונים, מכור לספורט אקסטרים וחי על הקצה הוא חלק מהקהילה. שפת המותג נבנתה בהשראתו של ג'וני והקונספט להעביר את הכוח לסועד ולאפשר לו להרכיב ולשלוט בכל מרכיב בארוחה היא מתוך אני מאמין שכל אדם צריך לחיות, לאכול, לבחור, לעוף, ובעצם לעשות מה שהוא באמת רוצה כדי לחיות חיים מרגשים ומלאי סיפוק. ואיפה ג'וני? זה הסוד האמיתי ששמור בינתיים רק לחבריו הקרובים ביותר.

 

 

ג'וני קריספי

www.johnnycrispy.com או בפייסבוק: facebook.com/johnny.crispy

טל': 9905* , שעות פתיחה א-ו החל משעה 11:00

סניפים: ב"ש: וואן פלזה, סניף האונברסיטה ת"א: קינג ג'ורג' 79.

בקרוב: ב"ש: תחנה

 


תגובות
חיפוש
רק משתמשים רשומים רשאים לכתוב תגובות

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."