botanicare
מתכון לגלידת סלק באדיבות שטראוס PDF Print דואר אלקטרוני

"אחלה טעמי השוק" של שטראוס מציגה עם השקת סלט קוביות סלק החדש:

מתכון להכנת גלידת סלק.

 

 

החיבור המפתיע בין סלק לגלידה מביא מתכון מרענן וטרנדי גם לימי החורף הקרירים. אחלה של שטראוס יחד עם השף יאיר פינברג מציעים מתכון מקורי לגלידת סלק:

מצרכים:

120 גרם סוכר

200 גרם חלב

100 גרם שמנת

3 חלמונים (65 גרם)

350 גרם מחית סלק, (סלקים מבושלים וטחונים היטב)

ומכונת גלידה ביתית

 

אופן ההכנה:

1. מכניסים את החלב, השמנת והסוכר לסיר קטן ומביאים לסף רתיחה.

2. בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים והסוכר ומניחים בצד.

3. מוזגים את התערובת החמה לתוך קערת הערבוב בזרם דק ותוך כדי ערבוב עד שמתקבלת תערובת אחידה (אנגלז)

4. מעבירים את התערובת שהתקבלה חזרה לסיר, ותוך כדי בישול על אש נמוכה ממשיכים לבשל עד אשר היא מסמיכה מעט ו 'מצפה את גב הכף' זו דרכם של קונדיטורים להגדיר את המבחן הבא: מוציאים את כף העץ ששימשה לבחישה ומעבירים אצבע על חלקה הקמור. אם נשאר שביל ברור לכמה שניות - סימן שהקרם סמיך דיו וצריך להוריד אותו מהכיריים

5. מצננים את התערובת (אנגלז), מוסיפים לתוכה את מחית הסלק ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

6. מכניסים למכונת גלידה ומפעילים לפי ההוראות.

 

 

 

 

 


תגובות
חיפוש
רק משתמשים רשומים רשאים לכתוב תגובות

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."