botanicare
צלעות עגל עם בורגול ופירות יבשים/שף רוזנברג PDF Print דואר אלקטרוני

באדיבות השף מאיר רוזנברג, מלון רימונים גלי כנרת

חומרים לחמישה סועדים

 

10 י"ח צלע טלה

3 כפות שמן

מלח

פלפל שחור גרוס

חומרים לבורגול

1כוס בורגול עבה

קורט כורכום

חצי כפית קארי

מלח

פלפל לבן

כוס וחצי מים רותחים

שלוש כפות שמן

חצי כוס ערמונים קצוצים גס (לאחר קלייה)

רבע כוס אגוזי קשיו קצוצים גס

רבע כוס אגוזי לוז קצוצים גס

רבע כוס משמש מיובש קצוץ

רבע כוס תאנים קצוצים

 

חומרים לרוטב:

כוס יין מרלו

כף סויה

נוזל בקר (או נוזל בעזרת אבקת בקר)

מלח

פלפל שחור

כף קורנפלור

0.5 כוס מים קרים

אופן הכנה

1.מנקים ומסדרים את הצלעות (עדיפות לצלעות עם שומן)

2. בישול הבורגול: מאדים את הבורגול בשמן עד שהבורגול חם, מוספים את התבלינים ואת המים הרותחים וממשיכים בישול בחום נמוך כ 15 דקות (סיר מכוסה).

3.מטגנים קלות את האגוזים והפירות היבשים ומערבבים אותם עם הבורגול.

4. הכנת הרוטב: מבשלים את כל חומרי הנוזל ויוצרים ריכוז טעמים, לאחר מכינים בלילה של קורנפלור עם מים קרים ויוצקים לנוזל רותח עד להסמכה רצויה.

5. צורבים את הצלעות טלה בגריל או במחבת ומתבלים אותם במלח ופלפל גרוס.

6. סידור הצלחת במרכז מניחים את הבורגול עם הפירות היבשים ויוצקים את הרוטב מסביב.


תגובות
חיפוש
רק משתמשים רשומים רשאים לכתוב תגובות

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."