botanicare
מתכון ביסקוטים פנה פורטה עם פירות יבשים PDF Print דואר אלקטרוני

 

בית המאפה "לה פרינה" מציע בסניפי טיב טעם, ביסקוטים עשירים בפירות יבשים לקראת טו בשבט- הפנה פורטה, הם ביסקוטים במרקם פריך המכילים מגוון עשיר של פירות יבשים כמו: אננס יבש, מישמש, שקדים, ועוד.

 

מרכיבים לתבנית אינגליש קייק:

קמח לבן 65 גרם

ביצה אחת

סוכר 50 גרם

2 כפות דבש

20 גרם מישמש יבש

20 גרם אננס יבש

50 גרם צימוקים שחורים

40 גרם שקדים

40 גרם אגוזי לוז

אופן ההכנה:

שמים במיקסר עם וו לישה- קמח, ביצים, סוכר ודבש ומערבלים עד קבלת מרקם חלק, מבריק ותפוח.

מוסיפים את המישמש והאננס (חתוכים לרצועות) ומערבלים דקה. מוסיפים את שאר המרכיבים וממשיכים לערבל עוד דקה עוצרים ומערבבים ידנית עד שכל התערובת אחידה שמים הכל בתבנית אינגליש ומכניסים לתנור בטמפ׳ 160 מעלות למשך 30 דקות מוציאים ומצננים.

משחררים את העוגה מהתבנית ופורסים אותה לפרוסות דקות של שלוש מילימטר מניחים את הפרוסות על מגש עם נייר אפייה ומכניסים לתנור ב150 מעלות לייבוש למשך 10 דקות.

מוציאים מהתנור ומצננים.

 

בתאבון!

ניתן להשיג בסניפי טיב טעם , המחיר: 32.40 ₪

בית מאפה "לה פרינה" הינו בית מאפה בתוך רשת טיב טעם העושה שימוש בחומרי גלם איכותיים וטריים.

לפרטים: ענת דאוס 0545716111, 036360007


תגובות
חיפוש
רק משתמשים רשומים רשאים לכתוב תגובות

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."