botanicare
רביולי עם ערמונים באדיבות קפה גרג PDF Print דואר אלקטרוני

מתאים לט"ו בשבט ולכל אירוע  -מתכון למנת רביולי ערמונים

 

 

את בצק הערמונים ניתן להשיג בכל רשתות הסופר הקרובה לביתך.

מילוי לרביולי

500 גר' ערמונים מקולפים

2 ביצים

כפית וחצי מלח

0.5כפית פלפל שחור טחון

אופן הכנה

לקצוץ היטב את הערמונים עד שנגיע למעט מרקם של פירה עם גושים..

להוסיף את הביצים מלח פלפל ולערבב היטב והמילוי מוכן

למלא את המילוי בבצק רביולי בתוך תבנית מלבנית/עגולה

רוטב ציר ירקות

2 כפיות סוכר

כוס ציר ירקות (מרק צח)

כפית מלח

70 ג'ר חמאה קרה

2 כפות אפונה (אפשר קפואה)

חופן אגוזי מלך חצויים לשניים

 

אופן הכנה

על מחבת חמה נרתיח את הציר ירקות עד שיצטמצם לחצי מהכמות נוסיף את האפונה הסוכר והמלח נוריד את הרתיחה ונחדיר את החמאה לרוטב בכפות כל כף של חמאה נמיס תוך ערבוב מתמיד על מנת שהחמאה תימס אל תוך הרוטב .

יש לבשל את הרביולי במים רותחים במשך כ-5 דקות, ונעלה שוב את הרתיחה של הרוטב ונכניס את הרביולי למחבת נערבב ומיד נוציא אל צלחת ההגשה, ומעל נפזר את אגוזי המלך.

בתאבון..

 

 


תגובות
חיפוש
רק משתמשים רשומים רשאים לכתוב תגובות

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."