botanicare
מתכונים
גולש הונגרי 19.3.09 PDF Print דואר אלקטרוני

באדיבות השף דרור דב מרקו ל"בית בגליל"

קרא עוד...
 
אוסובוקו טלה עם ערמונים וארטישוק ירושלמי PDF Print דואר אלקטרוני

באדיבות השף דרור דב מרקו ל"בית בגליל"

קרא עוד...
 
בוואריית שוקולד לפסח 19.3.09 PDF Print דואר אלקטרוני

 אפשר להכין את המתכון יום קודם, לכסות ולהכניס למקרר ליום שלם.

קרא עוד...
 
פילה דג עם קרם אגוזים ורוטב כוסברה לפסח 19.3.09 PDF Print דואר אלקטרוני

 לרגל ליל הסדר וסעודת החג המשפחתית מציע השף גרינברג דודו מ"ממכללת השף" מתכון חגיגי לפילה דג, על פי בחירתכם: דניס, סלמון, אמנון, לוקוס ובכלל, המתכון האנין בטעמו מתאים לשלל הדגים ומבטיח מעדן של ארוחת מלכים.

קרא עוד...
 
רגל כבש תפוז ורוזמרין 19.3.09 PDF Print דואר אלקטרוני

השף סער גל עוז מ"מכללת השף", המכהן בתפקיד מנהל התפעול של סניף המכללה בחיפה, מציע מתכון אנין ומיוחד לארוחת החג, רגל כבש בתפוז ורוזמרין, מנה מענגת שמשאירה טעם של עוד...

קרא עוד...
 
עוגת שוקולד וקינמון 19.3.09 לפסח PDF Print דואר אלקטרוני

 שמרית גולדברג שפית הבית של קריאולי, המשווקת את האביזרים למטבח של קיצ'נאייד אקססוריז, מנדבת מתכון לעוגת פסח עסיסית, טעימה וקלה להכנה.

קרא עוד...
 
פנקייק לפסח 19.3.09 PDF Print דואר אלקטרוני

באדיבות רועי וולף, שף קונדיטור מצות אביב  - וריאציה למצה בריי.

קרא עוד...
 
מצה בריי פירות 19.3.09 PDF Print דואר אלקטרוני

מצה בריי פירות
מתכון לפסח באדיבות רועי וולף, שף קונדיטור של מצות אביב

קרא עוד...
 
עוגה קלילה לפסח 19.3.09 PDF Print דואר אלקטרוני

 מאת- רועי וולף, שף קונדיטור "מצות אביב" מרשם קל ומהיר לעוגת פסח טעימה. מומלץ להשתמש בתמצית וניל איכותית, זה עושה את ההבדל בטעם! (להשיג בחנויות לצרכי אפייה).

קרא עוד...
 
חגיגה לחובבי הפרג - עוגה נפלאה 7.3.09 PDF Print דואר אלקטרוני

  עוגת פרג מלא לכבוד פורים באדיבות מיקי שמו, הקונדיטור הראשי של רשת "שמו הקונדיטוריה"

קרא עוד...
 
טעים במיוחד: אוזני המן של שמו 7.3.09 PDF Print דואר אלקטרוני

 אזני המן במלית פרג ובמילוי מרענן של פיסטוקים ומי ורדים באדיבות מיקי שמו, קונדיטור ראשי של רשת "שמו הקונדיטוריה"

קרא עוד...
 
<< התחלה < קודם 1 2 3 4 5 6 7 8 הבא > סוף >>

עמוד 7 מ- 8