botanicare
מתכונים
מתכון לשבועות - אורז בחלב (סוטלאץ') PDF Print דואר אלקטרוני

 לרגל חג השבועות, מגישה חברת 'מיה', יצרנית של למעלה מ-300 מוצרי מזון, ביניהם מגוון סוגי אורז, מתכון טעים- אורז עם חלב (סוטלאץ')

קרא עוד...
 
ממטבחה של מימי בן עמי - פשטידת קישואים ובצל. מאי 2009 PDF Print דואר אלקטרוני

לכבוד חג שבועות הקרב, לפניכם מתכון פשטידת קישואים ובצל - משו, משו...

קרא עוד...
 
מחלבות גד: מתכונים מרעננים ודלי קלוריות לשבועות 2009 PDF Print דואר אלקטרוני

לקראת חג השבועות חברת ''מחלבות גד'' מציעה מתכונים קלים להכנה, מרעננים ובריאותיים: גספאצ'ו, בלאדי זורבה, מרק טרטור ועוגת ריקוטה דלת קלוריות

קרא עוד...
 
פוקצ'ה בתוספת ברוקולי וזוקיני/ מאי 2009/ השף ברק חורש PDF Print דואר אלקטרוני

מתכון ל-2 פיצות גדולות בתבנית אלומניום 26 ס"מ

חומרים לבצק פוקצ'ה:
5 כוסות קמח
1/2 שקית + כפית- שימרית
1 ו-1/2 כפות סילן
1 ו-3/4 כוסות מים פושרים
1/3 כוס שמן זית
1 ו-1/2 כפיות מלח

תוספת לבצק לאחר תפיחה:
1/3 כוס שמן
מלח גס, אורגנו מיובש (לא חובה)

חומרים לפיצה:
כוס רוטב עגבניות
1/2 ק"ג גבינה צהובה מגורדת של "טרה"
1 יח' זוקיני (קישוא) ירוק שטוף ופרוס לטבעות
16 יח' פרחי ברוקולי קטנים - מושרים במים רותחים (1 יח' גבעול עבה)
1 יח' צ'ילי אדום טרי- שטוף ופרוס

אופן הכנת הבצק:

• מערבבים במיקסר (עם וו לישה) את החומרים היבשים (פרט למלח), מוסיפים למיקסר את שאר החומרים הרטובים כולל המלח ולשים עד לקבלת כדור בצק אחיד, חלק ומעט דביק
• מעבירים את הבצק לקערה משומנת, משמנים את הבצק, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים את הבצק במקום חמים עד שהוא מכפיל את נפחו.
• מניחים על תבנית עגולה גדולה נייר אפייה ומעליו משטחים מחצית מכמות הבצק מתפיחים קלות(כ-15 דק'), לאחר תפיחת הבצק השנייה
• יוצרים שקעים בבצק בעזרת האצבעות, שופכים מחצית משמן הזית על הבצק מפזרים מעט מלח ואורגנו ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות (אפייה חלקית)
• מוציאים את הפוקצ'ה מהתנור מורחים את רוטב העגבניות ומפזרים על הרוטב גבינה צהובה מגורדת, פרוסות זוקיני, פרוסות צ'ילי, ופרחי ברוקולי
• מכניסים את הפיצה פוקצ'ה לתנור ל-10 דקות נוספות ומגישים חם
רוטב עגבניות טעים
3 יח' עגבניות שטופות וחתוכות לרבעים
2 שיני שום גדולות
1/4 כוס שמן
2 כפות דבש
4 טיפות טבסקו
קורט מלח

אופן ההכנה:
מכניסים את כל החומרים לבלנדר וטוחנים עד קבלת רוטב חלק

המלצת השף של טרה, ברק חורש:
1. ניתן להחליף את הצ'ילי בפלפל גמבה
2. ניתן לשים כל תוספת שהילדים או אתם אוהבים
3. ניתן להוסיף לבצק מעט עשבי תבלין טריים קצוצים בזמן הלישה

 

 

 

 

 
סופלה תפוחי אדמה וגבינה שבועות 2009/ ברק חי חורש PDF Print דואר אלקטרוני

מתכון ל- 5 אנשים זמן הכנה: כשעה ורבע מאת השף של טרה ברק חורש.

קרא עוד...
 
פשטידת טונה מיוחדת לשבועות 2009 PDF Print דואר אלקטרוני

מטונה סטארקיסט מציעים פשטידת טונה וגבינה המתאימה במיוחד לחג השבועות וכמובן לכל עת...

קרא עוד...
 
מאפינס זיתים ועשבי תיבול/ שמרית גולדברג מאי 2009 PDF Print דואר אלקטרוני

מתכון מאפינס גבינות, זיתים ועשבי תיבול לשבועות באדיבות שמרית גולדברג, שפית הבית של קיצ'נאייד אקססוריז

קרא עוד...
 
מתכון שבועות: מטבל גבינה בטעם גלילי / תמי סירקיס - אקרמן מאי 2009 PDF Print דואר אלקטרוני

שילוב מנצח בין גבינה לבנה לאפייה עם גבינת לַבַּנֶה, מתובל בעלי תבלין טריים וזעתר. להגשה עם ירקות חתוכים, פריכיות אורז או משולשי פיתה קלויה.

קרא עוד...
 
מתכוני בריאות לשבועות PDF Print דואר אלקטרוני

יצחק טבעוני, נטורופט, מומחה לרפואה פונקציונאלית ואוליגותרפיה ומפתח שיטת טבעוני לאבחון וטיפול דרך תעלת האוזן, מגיש לכם שני מתכוני בריאות לחג השבועות , אך לא רק....

קרא עוד...
 
ממטבחה של מימי - פיתות "סוף הדרך" PDF Print דואר אלקטרוני

מימי בן עמי מציעה להכין פיתות בקלי קלות בבית. לפניכם המתכון הקל והמוצלח שלה לעשיית פיתות, אפילו עם הילדים...

קרא עוד...
 
ממטבחה של מימי - אורז עם חמוציות במקרו (טעים! וקל) PDF Print דואר אלקטרוני

  מימי בן עמי מתציעה מתכון קל  להכנה וטעים מאוד. מתאים לכול תפריט...

קרא עוד...
 
<< התחלה < קודם 1 2 3 4 5 6 7 8 הבא > סוף >>

עמוד 5 מ- 8