botanicare
מתכונים
מתכונים של שף יאיר פיינברג ויד מרדכי PDF Print דואר אלקטרוני

דג דניס וירקות אפויים בניחוח חומץ בלסמי לשתי מנות:

קרא עוד...
 
כריכים לכבוד המונדיאל PDF Print דואר אלקטרוני

השפית רותי אוליבר מציעה מתכוני כריכים עם נקניקי זוגלובק לקראת המונדיאל:

קרא עוד...
 
לשבועות- מתכון רביולי, פלפלים ושמנת PDF Print דואר אלקטרוני

להלן מתכון קל וזריז:

1 שקית רביולי גבינה מתובל 'שטראוס' (400 גרם),  1 חבילה סלט פלפלים קלויים 'אחלה'

קרא עוד...
 
מתכוני שף צ'רלי פדידה לפסח PDF Print דואר אלקטרוני

הפקת מתכונים במסורת Olive Leaf בשרתון ת"א: כבדי עוף מוקפצים בריבת בצל מהירה, יין אדום וסוכר חום  פירה תפוחי אדמה בשמן זית,

טלה בקרסט עשבי תיבול מוגש עם סלט חם של ירקות בגריל, כתף טלה משובצת שום ורוזמרין מוגשת עם ירקות יוליסס בטמפ' גבוהה.

קרא עוד...
 
מרק וונטון/ אייל שחר מדים סאם שופ PDF Print דואר אלקטרוני

חומרים לציר מרק- בסיס:

קרא עוד...
 
עוגת מצות עם מקופלת PDF Print דואר אלקטרוני

מקופלת של "עלית" מציגה: מתכון עוגה בקלי קלות לפסח

קרא עוד...
 
אוזני המן מקמח כוסמין של רשת "קפה גרג" PDF Print דואר אלקטרוני

רשת בתי הקפה גרג משיקה לקראת חג הפורים מבחר אוזני המן מסורתיים, ואוזני המן מקמח כוסמין,  ומנדבת מתכון באדיבות קונדיטורית ראשית של מפעל ביגה המספק לכל רשת גרג את המאפים, מירן קל.

קרא עוד...
 
מרק קרם ארטישוק ירושלמי PDF Print דואר אלקטרוני

מתכון למרק קרם ארטישוק ירושלמי זעפרן וכמהין, באדיבות השף חיים דיין, מלון רויאל רימונים ים המלח.

 

חומרים ל-2 ליטר מרק (מתאים ל-10 מנות)

*1 בצל קצוץ דק

*1 כרישה פרוס דק[

*3 כפות שמן זית

*1 ק"ג ארטישוק ירושלמי

*2 תפ"א גדול חתוך קוביות

*2 ליטר מים

*200 מלל שמנת מתוקה או שמנת לבישול[במידה ורוצים פרווה]

*מלח,פלפל גרוס,אגוז מוסקט- לפי טעם אישי

*1/2 גר זעפרן

*פיטריות כמהין [או פורציני]

אופן ההכנה

*בסיר גדול מאדים את הבצל והכרישה עד להזהבה בשמן זית

מוסיפים את הארטישוק ואת התפוח אדמה ומכסים במים

מבשלים עד לריכוך,מתבלים במלח ,פלפל ,אגוז מוסקט וזעפרן

מוסיפים את השמנת ומערבבים, טוחנים בעזרת מעבד ידני עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.

מוסיפים את פיטריות הכמהין במרכז הצלחת ומגישים

*ניתן לקשט בעזרת מקל גרסיני

 

בתאבון

 
רביולי פיסטוק עם שמנת/שף קים נווה PDF Print דואר אלקטרוני

ב"קפה רינגלבלום" בבאר שבע, השף קים נווה לא מפסיק להפתיע. לכבוד טו בשבט ובכלל , הוא מציג את המתכון הבא:

קרא עוד...
 
מתכון לגלידת סלק באדיבות שטראוס PDF Print דואר אלקטרוני

"אחלה טעמי השוק" של שטראוס מציגה עם השקת סלט קוביות סלק החדש:

מתכון להכנת גלידת סלק.

קרא עוד...
 
צלעות עגל עם בורגול ופירות יבשים/שף רוזנברג PDF Print דואר אלקטרוני

באדיבות השף מאיר רוזנברג, מלון רימונים גלי כנרת

חומרים לחמישה סועדים

קרא עוד...
 
<< התחלה < קודם 1 2 3 4 5 6 7 8 הבא > סוף >>

עמוד 1 מ- 8